Nedan finner du information om rättigheter och skyldigheter som konsument när du handlar i vår internetbutik.

 

PRISER

Alla priser inkluderar mervärdesskatt (25%). Vi reserverar oss för eventuella ändringar gällande prishöjningar, momsförändringar,valutajusteringar, tryckfel, slutförsäljningar, prisfel, etc. Detta meddelas i sådant fall vid beställning.

 

MINDERÅRIGA

Grönlunds Jakt & Fiske AB för enligt lag inte expediera beställningar till personer under 18 år. Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa från oss.

 

BETALNING

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ.

Vi accepterar VISA/Mastercard från EU länder samt Norge. Vi accepterar även direkt internetbetalning.

 

FRAKT

Post eller bussfrakt är det vanligaste fraktsättet. Vi erbjuder i dag våra kunder lägsta avgift på fraktkostnaden och gäller alla produkter i vår webshop (Fraktklass 1, Brev) som är 54kr. Undantag är köp av vapen som skickas i minst 2st olika sändningar/paket mellan 0 – 4 Kg med 122kr, Samt (vapenskåp, skrymmande paket) med 495kr. Om din order kräver ytterligare specialfrakt där fraktkostnad skiljer sig från de angivna fraktklasserna, kommer vi att kontaktakunden för godkännande av avvikande fraktkostnad innan order skickas.

Vid beställning tar det normalt 2-9 dagar för att du skall få ditt paket levererat. I vissa fall där vi måste beställa din beställda produkt, kan det i vissa fall ta längre tid, men i alla dessa fall kontaktar vi dig som kund med förklaring att detta kommer att ske.

 

LEVERANSER

Alla våra leveranser sker med Postpaket och bussgod. Det innebär att godset ankommer till Postens/Bussgods serviceställe,ex ett närliggande postkontor, busstation, ICA-affär eller en bensinstation på din hemort. Där paketet sedan aviseras hem till dig.

 

EJ UTLÖSTA PAKET

För alla outlösta paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad (fn 250 kr).Paketet ligger kvar ca 14 dagar från att det har kommit fram till ditt serviceställe. För närmare besked kontakta Posten.

ÅNGERRÄTT 

Grönlunds Jakt & Fiske AB erbjuder dig 14 dagars bytes/returrätt på alla varor som är köpta hos oss. Du har som kund rätt att öppna och undersöka varan.

Kom bara ihåg att varan skall vara oanvänd och i orginalförpackning vid eventuell retur.

Vid en retur bifoga alltid orderkvittot som var med i paketet vid leveransen. Skriv på orderkvittot om du vill returnera eller byta. Om du vill returnera vill vi att du även anger vilken bank, clearnummer samt kontonummer du har.Vid retur återbetalar vi till ditt kontokort.

Bor du utanför Sverige göra du så här:
Skicka till nedanstående adress. Märk paketet ”kundretur”. Returfrakten betalas av kunden vid alla byten och returer.

Bifoga alltid orderkvittot som var med i paketet vid leveransen. Skriv på orderkvittot om du vill returnera eller byta.

Bor du i Norge eller Schweiz så är det viktigt att en kopia av orderkvittot finns på utsidan av paketet!

Returaddres:

Grönlunds Jakt & Fiske AB
Volgsjövägen 21 c
91234 Vilhelmina

 

ÅTERBETALNING

Vid återbetalning sätter vi in pengarna på ditt bankkonto inom högst 30 dagar. Har du beställt och betalat din order med kontokortet återbetalar vi pengarna till kortet. Var noga med att bifoga alla nödvändiga kontouppgifter med returpaketet.

 

REKLAMATION

Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (minst två månader) från att ett fel upptäckts. Det är bra om ni kontaktar oss före reklamation för en snabbare hantering av ärendet. Uppge ditt namn och ordernummer samt vilken vara det gäller. Ersättningsleveransen sker helt utan kostnad för dig. Dina fraktkostnader ersätts vid reklamation/fel leverans. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Vid eventuell reklamation kontakta kundtjänst
Tel: 0940-55907
E-post:info@gronlundsjf.se

 

FORCE MAJEURE

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i detta avtal om detta beror på ändrad lagstiftning, myndighets åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

 

 

 

Lämna ett svar